Supă De Dovleac-Ghindă
Supa de dovleac-ghindă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 45 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 62 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere, ghimbir măcinat, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac, dovleac de ghindă și supă de roșii, Supă cremoasă de dovleac și dovlecei de ghindă, și Supă De Dovlecei De Ghindă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați dovleacul și dovleceii pe jumătate pe lungime, tăind tulpina și capetele inferioare. Rezervați semințele pentru o altă utilizare.
Așezați jumătățile de dovleac și dovlecei, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie superficială căptușită cu folie de aluminiu.
Cuptor Cu Microunde 2 Linguri. unt într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 25 de secunde sau până se topește; se amestecă 1 lingură. miere și 1/4 linguriță. sare.
Periați părțile tăiate de dovleac și dovlecei cu amestec de unt.
Coaceți dovleacul și dovleceii la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 15 minute). Scoateți pulpa, aruncând cochilii.
Topiți restul de 2 linguri. unt într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați cimbru; saut 1 minut sau până când parfumat.
Se amestecă bulionul și pulpa de dovleac și dovlecei. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
Procesați supa, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează. Întoarceți supa la cuptorul olandez. Se amestecă jumătate și jumătate, următoarele 4 ingrediente și restul de 1 lingură. miere și 1/4 linguriță. sare. Gatiti, la foc mic, amestecand des, 3 minute sau pana se incalzeste bine.
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE
Bucătărie Express prăjită dovleac-ghindă suc de fructe supa: substitut 1 (15-oz.) poate dovleac pentru dovleac plăcintă proaspătă și 2 (12-oz.) pachete congelate fierte piure de squash, decongelate, pentru squash ghindă proaspătă. Reduceți untul la 2 linguri. Omiteți pașii 1, 2 și continuați cu pașii de la 4 la 6, fierbând 6 minute la Pasul 5 și amestecând în 2 linguri. miere și 1/2 linguriță. sare cu jumătate și jumătate în pas timp Hands-on: 30 min.; Timp Total: 55 min.
Notă: Am testat cu Publix Cooked Squash. Asigurați-vă că utilizați piure de dovlecei neîndulcit pentru cele mai bune rezultate.