Supă De Dovleac Cu Ghimbir Curry

Supă De Dovleac Cu Ghimbir Curry
Curry ghimbir Butternut suc de fructe supa ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, ghimbir, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Curry De Dovleac, Supă De Dovleac Cu Nucă De Cocos Curry, și Supă De Dovleac Cu Nucă De Cocos Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Adăugați curry; gatiti 15 secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
4
Adăugați mirin; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
5
Adăugați dovlecei, bulion și țelină; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
6
Așezați o pătrime din amestecul de dovlecei într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă amestecul de dovlecei piure printr-o sită peste un castron mare, rezervând lichid; aruncați solidele. Repetați procedura în încă 3 loturi cu amestecul de dovlecei rămas. Se amestecă concentratul de suc de portocale, Sriracha și sarea. Dollop 1 lingura iaurt peste fiecare portie; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
SrirachaSriracha
PătrunjelPătrunjel
Suc De FructeSuc De Fructe
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista