Supă De Dovleac Cu Ghimbir

Supă De Dovleac Cu Ghimbir
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovleac cu ghimbir ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 314 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 2 minute. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru măcinat, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Dovleac Cu Ghimbir, Supă de dovleac cu ghimbir cu cremă picantă de Pecan, și Plăcintă Cu Dovleac Dulce.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Scoateți semințele. Rezervați semințele pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când pielea se străpunge ușor cu o furculiță. Scoateți pulpa; pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a prăji semințele, clătiți semințele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți la 325 timp de 15 minute sau până când sunt crocante și ușor rumenite, amestecând la fiecare 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Topiți untul într - un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
10
Adăugați ceapă, pere și ghimbir. Saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Adăugați pulpa de dovleac și 1 bulion de cutie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
12
Așezați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați în loturi până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Întoarceți supa la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
15
Adăugați 1 bulion de conserve, jumătate și jumătate și următoarele 5 ingrediente. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine, amestecand des. Lingurați în boluri de servire și acoperiți cu semințe prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții5
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista