Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir

Supa de dovlecei cu anason stelat și creveți de ghimbir este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 188 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 144 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, creveți în coajă, garnitură: crenguțe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir, Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat, și Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir.
Instrucțiuni
Aruncați creveții cu ghimbir într-un castron și marinați, răciți, 30 de minute (nu mai marinați sau enzimele din ghimbir vor începe să gătească creveți).
Gatiti ceapa, usturoiul si anasonul in unt intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecei, bulion și apă și fierbeți, neacoperit, până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați anasonul stelar.
Ciorba de purincule în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până când este foarte netedă, aproximativ 1 minut pe lot, apoi transferați-o în tigaia curățată și păstrați-o caldă, acoperită.
Presărați creveți marinați cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati creveții din 2 loturi, amestecând, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute pe lot, transferându-se pe prosoape de hârtie.
Aduceți supa la foc mic și condimentați cu sare și piper. Împărțiți între 8 boluri de supă de mică adâncime și Movilă 3 creveți în fiecare castron.
* Supa (fără creveți) poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți supă înainte, începeți să marinați creveții cu aproximativ 40 de minute înainte de servire.