Supă De Dovleac Alb

Supa de dovleac alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 646 calorii, 45g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.1 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole de unt, piersică, castravete kirby și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, și Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe.
Instrucțiuni
Tăiați un capac rotund în vârful dovleacului mare. Tulpina va servi drept mâner. Scoateți semințele și fibrele libere. Întoarceți capacul și lăsați-l deoparte.
Supa: semințe de dovleac mai mici și zaruri carnea în cuburi-inch. Măsurați 1 cană de carne și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Îndepărtați pielea exterioară; rezervă. Într-un ceainic mare, aduceți 1 litru de bulion de pui la fiert la foc mare. Reduceți focul, adăugați pieptul de pui și fierbeți până la fiert.
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte să se răcească.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați pielea și oasele și tocați carnea. Îndepărtați orice spumă din partea superioară a stocului. Aduceți stocul înapoi la fierbere ușoară și gătiți boabele de unt până aproape fragede.
Scoateți fasolea cu o lingură cu fante și rezervați. Aduceți stocul înapoi la fierbere ușoară și gătiți boabele de unt până aproape fragede.
Scoateți cu o lingură cu fante și rezervați.
Se toarnă restul de litru de pui într-o oală mare. Strecurați stocul de braconaj printr-o sită cu ochiuri fine în vasul mare de stoc. Aduceți bulionul la fierbere ușoară și adăugați cornichonii, porumbul pentru copii, ardeii și roșiile. Se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați scallions, fasolea rezervată, dovleacul, fructele și puiul mărunțit și fierbeți timp de 8 până la 10 minute.
Verificați condimentele și adăugați sare și piper după gust.
Se toarnă supa în turena de dovleac și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;