Supă De Dovleac

Supă De Dovleac
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, supa de dovleac ar putea fi o remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.13 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 2134 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încearcă Dovleac: supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovleac cu semințe de dovleac Curry, și Butternut Squash : Supă De Dovleac Și Multe Altele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
2
Tăiați dovleceii în opt bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Așezați partea tăiată în sus într-un 15x10x1-in. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
4
Tăiați 1/4 inch. în afara vârfurilor de ceapă și bulbi de usturoi (sfârșitul care ajunge la un punct închis).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
5
Așezați partea tăiată în sus în tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
6
Periați cu ulei; se presara cu cimbru. Acoperiți bine și coaceți 1-1/2 până la 2 ore sau până când legumele sunt foarte fragede. Descoperiți și lăsați să stea până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
7
Scoateți coaja din dovlecei și ceapă; scoateți usturoiul moale din piei. Într-un castron mare, combinați legumele, bulionul și smântâna. Puree în loturi mici într-un blender până se omogenizează; transferați într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
1 Cheesecake Congelat în Stil New York (30 Uncii), Dezghețat1 Cheesecake Congelat în Stil New York (30 Uncii), Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
8
Adăugați pătrunjel, sare și piper; încălziți (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
9
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista