Supă De Dovleac
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, supa de dovleac ar putea fi o remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.13 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 2134 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încearcă Dovleac: supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovleac cu semințe de dovleac Curry, și Butternut Squash : Supă De Dovleac Și Multe Altele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Tăiați dovleceii în opt bucăți mari.
Așezați partea tăiată în sus într-un 15x10x1-in. tigaie de copt.
Tăiați 1/4 inch. în afara vârfurilor de ceapă și bulbi de usturoi (sfârșitul care ajunge la un punct închis).
Așezați partea tăiată în sus în tigăi.
Periați cu ulei; se presara cu cimbru. Acoperiți bine și coaceți 1-1/2 până la 2 ore sau până când legumele sunt foarte fragede. Descoperiți și lăsați să stea până la călduță.
Scoateți coaja din dovlecei și ceapă; scoateți usturoiul moale din piei. Într-un castron mare, combinați legumele, bulionul și smântâna. Puree în loturi mici într-un blender până se omogenizează; transferați într-o cratiță mare.
Adăugați pătrunjel, sare și piper; încălziți (nu fierbeți).
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.