Supă De Dovleac
Supa de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 306 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză elvețiană, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti supa, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați squash, morcov și ceapă; saut timp de 12 minute.
Adăugați bulion de pui și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Se ia de pe foc; se amestecă jumătate și jumătate și se sare.
Puneți amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului) și fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Pentru a pregăti toasturile, aranjați pâinea franceză pe o foaie de copt. Se fierbe timp de 1 minut sau până se prăjește ușor. Întoarceți pâinea și acoperiți uniform cu brânză elvețiană. Se fierbe timp de 1 minut sau până se fierbe.
Serviți toasturile cu supă.