Supă de cârnați și varză aproape toscană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ciorba de cârnați și varză aproape toscană. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 455 de calorii, 23 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Pentru 1,88 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Dacă aveți cârnați în vrac, cartofi, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de cârnați și varză de curcan toscan, supă de cartofi, varză și cârnați toscan și supă de fasole albă toscană, cârnați și varză.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o oală mare la foc mediu până când uleiul strălucește; gătiți și amestecați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu și piper negru până când ceapa devine translucidă, 10 până la 15 minute.
Amestecați cârnații, busuiocul și boia de ardei într-un castron.
Se amestecă amestecul de cârnați în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când cârnații sunt rumeniți și complet gătiți, 5 până la 10 minute.
Adăugați bulion de pui, kale, fasole cannellini și cartofi în amestecul de cârnați-ceapă; foc mic la mediu scăzut. Acoperiți oala și fierbeți până când cartofii sunt fragezi, 15 până la 20 de minute.