Supă De Cârnați Zesty Garbanzo

Supă De Cârnați Zesty Garbanzo
Supa de cârnați Zesty Garbanzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. O porție conține 370 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, ceapă, cârnați polonezi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cârnați De Pui Cu Spanac Și Feta Cu Fasole Garbanzo, Sufleu De Cârnați Zesty, și Picant Cârnați & Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă în kielbasa. Acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții7
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista