Supă De Cârnați De Linte

Supă De Cârnați De Linte
Supa de cârnați de linte este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru $ 7.01 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 160g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 2099 calorii. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți parmezan, linte verde, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este minunat. Încercați Supă De Linte Cu Cârnați, Supă De Cârnați Și Linte, și Supă De Cârnați De Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți lintea cu apă clocotită și lăsați să stea timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere.
3
Într-un vas mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa, prazul, usturoiul, sarea, piperul, cimbrul și chimenul timp de 20 de minute sau până când legumele sunt translucide și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se adaugă țelina și morcovii și se sotează încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Adăugați bulionul de pui, pasta de roșii și lintea scursă, acoperiți și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când lintea este gătită și fragedă. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
6
Adăugați kielbasa și vinul roșu și fierbeți până când kielbasa este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
7
Se servește stropit cu ulei de măsline și presărat cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Așezați puii, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, pătrunjelul, cimbrul, mărarul, usturoiul, sarea și boabele de piper într-un vas de 16 până la 20 de litri cu 7 litri de apă și aduceți la fierbere. Îndepărtați suprafața după cum este necesar. Simmer descoperit timp de 4 ore. Se strecoară întregul conținut al oalei printr-o strecurătoare, se aruncă puiul și legumele și se răcește. Aruncați grăsimea întărită, apoi împachetați bulionul în recipiente de litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tăiați cubulețe (4 până la 6 morcovi)morcovi tăiați cubulețe (4 până la 6 morcovi)6morcovi, necojiți și înjumătățițimorcovi, necojiți și înjumătățiți7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tăiată cubulețe (8 tulpini)țelină tăiată cubulețe (8 tulpini)4tulpini de țelină cu frunze, tăiate în treimitulpini de țelină cu frunze, tăiate în treimi7kilogramepuipui4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Linte verde franceză (recomandat: du Puy)Linte verde franceză (recomandat: du Puy)20crenguțemărar proaspătmărar proaspăt20crenguțepătrunjel proaspăt cu frunze platepătrunjel proaspăt cu frunze plate15crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de cimbru tocatefrunze proaspete de cimbru tocate1capusturoi, necojit și tăiat în 1/2 transversalusturoi, necojit și tăiat în 1/2 transversal2cuișoare marilingura usturoi tocatlingura usturoi tocat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.kielbasa, tăiat în 1/2 pe lungime și feliat 1/3-inch grosimekielbasa, tăiat în 1/2 pe lungime și feliat 1/3-inch grosime12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz tocat, numai părți albe și verzi deschise (2 praz)praz tocat, numai părți albe și verzi deschise (2 praz)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus suplimentar pentru servireulei de măsline, plus suplimentar pentru servire3mariceapă, necojită și sfărâmatăceapă, necojită și sfărâmată10creveți și cu veneParmezan proaspăt ras, pentru servireParmezan proaspăt ras, pentru servire4păstârnac, necojit și tăiat în 1/2, opționalpăstârnac, necojit și tăiat în 1/2, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvin roșu uscat sau oțet de vin roșuvin roșu uscat sau oțet de vin roșu9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa galbena cubulete (3 mari)ceapa galbena cubulete (3 mari)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista