Supă De Cârnați Cu Varză Murată
Supa de cârnați de varză murată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 653 calorii, 49G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 8 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de cârnați și varză murată, Supă De Cârnați Cu Varză Murată, și Supă de cârnați afumați cu aragaz lent și varză murată.
Instrucțiuni
Într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent, combinați cartofii, morcovii și ceapa.
Combinați varza murată, zahărul brun, muștarul și semințele de chimen; lingura peste legume. Se acoperă cu cârnați și bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când legumele sunt fragede.