Supă de cârnați cu spanac și orez sălbatic

Supă de cârnați cu spanac și orez sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cârnați cu spanac și orez sălbatic. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 159 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, apă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Ușor Sănătos Cârnați Spanac Supa De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic Cu Cârnați, și Ciuperci Cârnați Și Supă De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
3
Gătiti cârnații într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până se rumenesc; amestecați să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Scurgeți cârnații; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se adaugă usturoiul și se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Adăugați cârnații, 3 căni de apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 20 de minute. Se amestecă orezul sălbatic gătit, spanacul, sarea și piperul. Supă de lingură în boluri; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista