Supă De Curry Roșu Cu Orez Și Kale Violet
Rețeta supa de Curry roșu cu orez și Kale Violet este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.31 pe portie, veți obține o supă care servește 8. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 777 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, basmati, kale violet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Curry roșu vinete și varză peste conopidă" orez " #EatHealthy15, Curry roșu thailandez cu legume, și Supă Vegană De Dovleac Curry Cu Kale.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier