Supa de curry de conopidă și cartofi dulci este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Conopidă Prăjită Și Curry De Cartofi, Supă De Cartofi Dulci Curry Roșu, și Supă De Cartofi Dulci Cu Conopidă Curry pentru rețete similare.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.