Supă de curcan și orez sălbatic

Supă de curcan și orez sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de curcan și orez sălbatic. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 104 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de aromă originală și amestec de orez, bulion de pui, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Orez Sălbatic De Curcan, Supă De Orez Sălbatic De Curcan, și Supă De Curcan Și Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în cuptorul olandez de 5 litri la foc mediu. Se amestecă uleiul și făina cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă apă, curcan, apă, bulion, ciuperci, ceapă, orez și pachet de condimente pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
CiuperciCiuperci
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BatetiBateti
2
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Se amestecă laptele de soia; se încălzește doar până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
4
Se ia de pe foc.
5
Presărați fiecare porție cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista