Supă de curcan cu legume rădăcinoase

Supă de curcan cu legume rădăcinoase
Nevoie de o supă fără lactate? Supa de curcan cu legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, țelină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă de curcan rămasă cu legume rădăcinoase, Tocană de curcan cu legume rădăcinoase, și Cârnați de curcan cu legume rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Aduceți carcasa de curcan și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Îndepărtați și aruncați orice gunoi care se formează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați țelina tocată, morcovii tocați, ceapa spaniolă tocată, 1/4 pătrunjel, frunzele de dafin și boabele de piper și reveniți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit timp de 3 ore. Strecurați bulionul de curcan printr-o sită de plasă și îndepărtați orice grăsime care plutește la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa SpaniolăCeapa Spaniolă
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa roșie; gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați țelina tăiată cubulețe, morcovii tăiați cubulețe, păstârnacul și rutabaga; gatiti inca 5 minute. Se amestecă usturoiul și pătrunjelul tocat și se fierbe încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
PăstârnacPăstârnac
țelinățelină
UsturoiUsturoi
5
Se toarnă bulionul de curcan, se condimentează după gust cu sare și piper și se aduce la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bulion De CurcanBulion De Curcan
6
Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, 15 până la 20 de minute. Se amestecă orzo și se gătește până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Acoperiți și scoateți oala de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să stea până când orzo-ul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista