Supă De Curcan Alicante

Supa de curcan Alicante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coniac, sare, jumătate de piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele De Curcan Alicante, Turrcurrucn de Alicante (Nuga cu migdale Marconane), și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de curcan în jumătate transversal.
Combinați curcanul și țuica într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se da la frigider 5 ore sau peste noapte. Aruncați brandy.
Puneți stocul de curcan-șofran într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă sarea.
Adăugați curcanul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 23 de minute sau până când ați terminat.
Scoateți curcanul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Scoateți curcanul din os și aruncați oasele.
Tăiați curcanul în bucăți de mușcătură și reveniți la tigaie. Împărțiți curcanul și bulionul uniform între 6 boluri.