Supa de curcan afumată cu mazăre este un fel principal fără gluten și fără lactate . Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 848 de calorii . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați mazăre, pudră de usturoi, pulpe de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 98% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de mazăre despicată cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit , Supă de mazăre despicată și Supă de boi și ciuperci .
Instrucțiuni
1
Combinați mazărea despicată, apa, pulpele de curcan afumate, bulionul de pui, morcovul, țelina, cartofii, ceapa, pudra de usturoi, oregano și foile de dafin într-o oală lentă. Acoperiți, puneți aragazul la mare și gătiți până când mazărea este fragedă și supa se îngroașă, 4 până la 5 ore. Aruncă frunzele de dafin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Picior De Curcan
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre împărțită
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi