Supă De Creveți Wonton

Reteta Supa de creveți wonton este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 4 și costă 5,75 USD pe porție. O porție conține 650 calorii, 70g de proteine, și 37g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de soia, carcasă de pui, creveți de uncie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Supa Wonton a lui Ro-Ri cu creveți și ciuperci, Supă Wonton de creveți cu Kale # WeekdaySupper, și Supă Wonton de porc și creveți cu Broccoli și Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în puțină apă rece, se pun creveții în el și se dă la frigider peste noapte.Aduceți bulionul, cojile de creveți, lămâia, ghimbirul și ceapa verde la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute înainte de a strecura solidele și condimentați cu sos de pește după gust.Tăiați gros creveții, amestecați-i în usturoi, ghimbir, sos de stridii, ulei de susan, vin shaoxing și piper alb.
Așezați 2 lingurițe de amestec în centrul unui înveliș wonton, udați marginea exterioară a ambalajului cu apă, pliați un colț formând un triunghi, sigilați și trageți cele două colțuri opuse de-a lungul pliului înapoi și repetați pentru umplerea rămasă.Aduceți o oală cu apă la fiert, adăugați wontonii și fierbeți până când plutesc în vârf.Împărțiți wontonii între boluri și acoperiți cu bulionul și garnisiți cu ceapă verde.Blanch oasele acoperindu-le în apă și aducându-le la fierbere timp de 5 minute, aruncați apa.
Așezați totul în oală, acoperiți cu 12 căni de apă, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 2+ ore înainte de a strecura solidele.