Supă de crab și sparanghel
Supa de crab și sparanghel este o rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian, cu 4 porții. Acest fel principal are 123 de calorii , 15 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru iarnă . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de ulei de susan, carne de crab, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă de crab și porumb dulce , Supă de sparanghel și mazăre: Mâncare reală convenabilă și Burger de crab și creveți cu cartofi prăjiți .
Instrucțiuni
Combinați bulionul de creveți și ghimbirul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere.
Se amestecă sparanghelul și se reduce focul la mediu. Acoperiți și fierbeți până când sparanghelul este parțial gătit, aproximativ 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic.
Bateți amestecul de amidon de porumb în supă.
Se amestecă uleiul de susan și sosul de soia în supă.
Se fierbe, amestecând constant, până când supa se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Adăugați încet oul bătut, în timp ce amestecați ușor supa pentru a forma fire de ou fiert.
Se amestecă carnea de crab și se fierbe până când crabul se încălzește bine, aproximativ 5 minute.