Supă De Crab Și Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Crab și sparanghel. Această rețetă face 4 porții cu 162 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sos de soia, amidon de porumb, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă australiană de Crab și sparanghel, Supă De Sparanghel De Primăvară Cu Crab Proaspăt, și Cina In Seara Asta: Supa De Crab Sparanghel (Sup Mang Tay Cua) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.