Supă de Crab și porumb dulce
Crab și supa de porumb dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 133 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, ulei vegetal, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă de porumb dulce cu Crab, Supă De Crab Și Porumb Dulce, și Supă De Porumb Dulce De Vară Cu Crab.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul și prăjiți aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă bulionul de pește și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc mediu-mic timp de câteva minute.
Stropiți în ou în timp ce amestecați încet supa pentru a crea un vârtej alb.
Pentru a servi, împărțiți carnea de crab în 4 boluri și puneți supa fierbinte peste ea.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.