Supă De Crab Din Carolina De Sud

Supă De Crab Din Carolina De Sud
Supa de Crab din Carolina de Sud ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 673 calorii, 60g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pâine, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă De Crab Din Carolina De Sud, Carolina De Sud Cizmar, și Carolina De Sud Cizmar.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și frunza de dafin, transpirați timp de 2 minute până când devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
3
Se presară făina și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți în stoc, amestecând continuu până se omogenizează și fără bulgări. Se toarnă treptat laptele, smântâna și ardeiul; continuați să amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CremăCremă
StocStoc
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați jumătate din carnea de crab și icre. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti timp de 15 minute pana se ingroasa si se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrabmeatCrabmeat
6
Pentru a servi, împărțiți o lingură de sherry între 4 boluri. Puneți supa în boluri, lingând restul de carne de crab și icre în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
7
Se ornează cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
8
Se servește cu pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
9
Se toarnă apă într-un vas mare și se pune peste flacără mică-medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați legumele și buchetul garni; gatiti 5 minute pana cand legumele incep sa devina fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
LegumeLegume
11
Adăugați sucul de lămâie, condimentul de fierbere a crabului, boabele de piper, vinul și sarea. Se fierbe ușor timp de 15 minute, amestecând pentru a amesteca aromele. Puneți cu grijă crabii în oală și continuați să gătiți încă 15 minute. Cojile de crab vor fi portocalii strălucitoare când sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
CrabiCrabi
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți și scoateți crabii. Strecurați stocul pentru a arunca solidele vegetale, rezervând carnea de crab și stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
LegumeLegume
StocStoc
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista