Supă De Crab
Supa de Crab este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1588 calorii, 35g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sherry, făină, Sook-uri vii cu coajă tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Crab, Supă de crab, și Supă De Crab.
Instrucțiuni
1 aduceți la fierbere o oală mare de paste cu două treimi plină cu apă și, folosind clești, transferați 2 dintre crabi în oală. Gătiți până când cojile lor devin portocalii strălucitoare, aproximativ 3 minute, apoi transferați crabii fierți într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și treceți apă rece peste ei.
Adăugați următorii 2 crabi în oală și repetați până când toți crabii au fost fierți.
2 Pe măsură ce fiecare crab gătit devine suficient de rece pentru a fi manevrat, glisați degetul mare sub locul de pe partea inferioară a acestuia, unde pelerina cochiliei se îngustează până la un punct și ridicați coaja de jos în sus, trăgând întreaga carapace de pe corpul crabului. Curățați și aruncați branhiile spongioase-pene de pe corp. Alegeți cu atenție orice icre portocalii pe care le puteți vedea în interiorul corpului și rezervați. Apoi scoateți unul dintre picioarele mai mici de pe corpul crabului pentru a-l folosi ca culegător, pentru a tachina orice icre din golurile carapacei care se îngustează până la un punct ascuțit și rezervați. Repetați cu crabii rămași până când toate icrele au fost culese. Apoi împărțiți corpurile și picioarele crabului, alegeți carnea din ele și adăugați-o la restul cărnii de crab culese.
Turnați toate, cu excepția a 3 căni de apă de gătit și adăugați corpurile, picioarele și carapacele de crab culese, apoi reveniți la fierbere.
Lăsați să fiarbă până se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute, și strecurați bulionul de crab într-o cratiță de 4 litri sau cuptor olandez.
Încălziți bulionul la foc mare până fierbe.
Puneți făina într-un castron mic sau ramekin, lingurați 3 linguri de bulion fierbinte în ea și bateți-o într-o pastă netedă cu o furculiță.
Se toarnă bulionul rămas într-un blender, se adaugă 1/4 cană de icre de crab și se lichefiază până când icrele se dizolvă complet în bulion. Cu blenderul în funcțiune, adăugați pasta de făină în bulion.
5 puneți cuptorul olandez la foc și topiți untul la foc mediu-mic până când este spumos.
Adăugați șalota, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, parfumata si translucida, dar nu maro, aproximativ 4 minute.
Adăugați jumătate și jumătate, amestecul de bulion și 1 lingură de sherry și acoperiți. Când supa ajunge la foc mic, întoarceți focul la minim, descoperiți și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când supa s-a redus cu aproximativ o șesime, 12 până la 15 minute.
Adăugați carnea de crab și gătiți timp de 2 minute la foc mic, amestecând pentru a combina. Condimentează supa cu sare și piper negru.
Se toarnă o linguriță de sherry în fiecare castron înainte de servire și se ornează fiecare castron cu aproximativ 11/2 lingurițe de icre și arpagic, dacă se folosește.
Serviți cu sherry suplimentar—într-un pahar pentru fiecare oaspete sau într-o croazieră pentru a trece în jurul mesei-pentru cei care ar putea dori mai mult.
Retipărit cu permisiunea de la Lee Bros. Charleston Kitchen de Matt Lee & Ted Lee, 8013 Clarkson Potter
Matt Lee și Ted Lee, fondatorii catalogului de arahide fierte Lee Bros., o sursă de comandă prin poștă pentru Southern pantry Staples, au crescut în Charleston, Carolina de Sud. Ei sunt autorii Lee Bros. Southern Cookbook, care a câștigat premiul James Beard pentru cartea de bucate a anului în 2007 și Lee Bros. Simple Fresh Southern, care a câștigat premiul IACP pentru cea mai bună carte de bucate americană în 201
Aceștia contribuie editori pentru călătorii + timp liber și contribuitori la mâncarea unică a canalului de gătit.