Supa de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți oregano, cotlet de porc, broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Supa de legume cu cotlet de porc prăjit a bunicii Neely, Carne De Porc Cotlet Suey, și Cina De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Așezați Cotletele de porc, boia de ardei, oregano, praf de usturoi, sare, piper, praf de chili, frunze de dafin, bulion de pui, apă și sos de soia într-o oală mare. Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul la mediu mic și se lasă să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cotlet De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți Cotletele de porc și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Bateți 3/4 cană din lichidul de gătit cu făina; pune deoparte. Când Cotletele de porc sunt reci, îndepărtați și aruncați orice oase sau grăsime. Tăiați sau mărunțiți carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Scurtare Naturală
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați cartoful, broccoli, morcovul, ceapa, țelina și carnea de porc gătită înapoi în oală. Aduceți amestecul la fierbere, amestecați amestecul de făină. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Scurtare Naturală
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți frunza de dafin și zdrobiți ușor cartofii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.