Supa de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți oregano, cotlet de porc, broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Supa de legume cu cotlet de porc prăjit a bunicii Neely, Carne De Porc Cotlet Suey, și Cina De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Așezați Cotletele de porc, boia de ardei, oregano, praf de usturoi, sare, piper, praf de chili, frunze de dafin, bulion de pui, apă și sos de soia într-o oală mare. Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul la mediu mic și se lasă să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți Cotletele de porc și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Bateți 3/4 cană din lichidul de gătit cu făina; pune deoparte. Când Cotletele de porc sunt reci, îndepărtați și aruncați orice oase sau grăsime. Tăiați sau mărunțiți carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați cartoful, broccoli, morcovul, ceapa, țelina și carnea de porc gătită înapoi în oală. Aduceți amestecul la fierbere, amestecați amestecul de făină. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți frunza de dafin și zdrobiți ușor cartofii înainte de servire.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.