Supa de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 157 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, boia de ardei, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supa de legume cu cotlet de porc prăjit a bunicii Neely, Caserola De Cotlet De Porc, și Cotlet De Porc Cochet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați Cotletele de porc, boia de ardei, oregano, praf de usturoi, sare, piper, praf de chili, frunze de dafin, bulion de pui, apă și sos de soia într-o oală mare. Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul la mediu mic și se lasă să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Praf De Usturoi
Praf De Chili
Cotlet De Porc
Sos De Soia
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți Cotletele de porc și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Bateți 3/4 cană din lichidul de gătit cu făina; pune deoparte. Când Cotletele de porc sunt reci, îndepărtați și aruncați orice oase sau grăsime. Tăiați sau mărunțiți carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați cartoful, broccoli, morcovul, ceapa, țelina și carnea de porc gătită înapoi în oală. Aduceți amestecul la fierbere, amestecați amestecul de făină. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Morcov
țelină
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți frunza de dafin și zdrobiți ușor cartofii înainte de servire.
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.