Supă de conopidă și șuncă din sud-vest
Supa de conopidă și șuncă din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, cilantro, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Conopidă prăjită sud-vestică cu chimen și boia de ardei, și Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa în ulei până abia începe să se rumenească.
Se toarnă bulion și se aduce la fierbere. Se amestecă conopida, se aduce din nou la fierbere și se gătește până când conopida este fragedă, 2 până la 5 minute.
Îndepărtați jumătate din amestecul de conopidă și piureul într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Reveniți la oală cu șuncă și brânză și gătiți până când brânza este topită. Se amestecă fulgii de cartofi și se încălzește.
Se servește acoperit cu cilantro.