Supă De Conopidă Prăjită

Supă De Conopidă Prăjită
Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de conopidă prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 138 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Încercați Supă De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați buchețelele de conopidă într-un castron mare cu apă ușor sărată; se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge bine și se aranjează pe o foaie de folie de aluminiu grea pe o foaie de copt. Pulverizați spray-ul de gătit cu ulei de măsline uniform pe conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se fierbe conopida până se rumeneste, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă și gătiți ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute; se amestecă usturoiul și conopida prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă în apă, se condimentează cu sare și piper negru și se fierbe până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Amestecați supa în oală cu un blender de mână cu imersie până când este cremoasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista