Supă De Conopidă Prăjită
Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de conopidă prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 138 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Încercați Supă De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați buchețelele de conopidă într-un castron mare cu apă ușor sărată; se lasă să stea 20 de minute.
Se scurge bine și se aranjează pe o foaie de folie de aluminiu grea pe o foaie de copt. Pulverizați spray-ul de gătit cu ulei de măsline uniform pe conopidă.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Se fierbe conopida până se rumeneste, 20 până la 30 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă și gătiți ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute; se amestecă usturoiul și conopida prăjită.
Se toarnă în apă, se condimentează cu sare și piper negru și se fierbe până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Amestecați supa în oală cu un blender de mână cu imersie până când este cremoasă și netedă.