Supă De Conopidă Prăjită
Supa de conopidă prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 82 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, sare kosher, o picătură de piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați floretele și uleiul într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați cimbru și sare; aruncați bine. Aranjați floretele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se rumenesc, amestecând după 30 de minute.
Combinați floretele, 2 căni de bulion și laptele într-un blender. Procesați 3 minute sau până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piure într-o cratiță mare.
Adăugați restul de 2 căni de bulion și piper. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de cimbru, dacă doriți.