Supa de conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 343 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale, bulion de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați conopida într-un castron mare; stropiți cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță sare. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați amestecul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Măsline întregi Coapte
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând o dată după 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șuncă; gatiti 3 minute sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
6
Scoateți șunca; scurgeți pe prosoape de hârtie. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați conopidă, stoc și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Se ia de pe foc; se amestecă jumătate și jumătate.
10
Puneți jumătate din amestecul de conopidă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează; se toarnă supa în piure într-un castron. Repetați cu amestecul de conopidă rămas. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Puneți pâinea ruptă într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se toacă grosier. Topiți restul de 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie la foc mediu; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați pesmet; saut 5 minute sau până devine auriu, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
15
Se ia de pe foc.
16
Combinați șunca, pesmetul, pătrunjelul și migdalele prăjite. Se toarnă aproximativ 1 1/4 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri de amestec de pesmet prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional