Supă De Conopidă Prăjită
Supa de conopidă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 78 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați conopida în flori și așezați-le într-un vas mare de copt acoperit cu hârtie pergament sau foaie de copt din silicon. Pulverizați ușor partea superioară a conopidei cu ulei (puteți sări peste ulei dacă doriți, dar urmăriți cu atenție arderea).
Coaceți timp de 20 de minute.
Presărați pene de ceapă și usturoi deasupra conopidei, pulverizați ușor cu ulei de măsline și reveniți la cuptor. Gatiti inca 20-25 de minute, amestecand o data la jumatate. În timp ce legumele se prăjesc, încălziți bulionul de legume și adăugați cartoful tocat. Aduceți la fierbere și reduceți căldura. Gatiti acoperit foarte jos pana cand conopida este gata.
Adăugați amestecul de conopidă în bulion. Pureați-l, în loturi, în blender până când este foarte neted. Întoarceți-l în oală și adăugați nucșoara și sarea și piperul după gust. Se fierbe timp de 10 minute. Chiar înainte de servire, amestecați câteva picături de ulei de trufe, dacă doriți. Se toarnă în boluri și se servește, presărată cu boia spaniolă afumată.