Supă de conopidă: Minestra di Cavolofiore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 805 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Încercați Supă de conopidă: Minestra di Cavolofiore, Minestra (Escarole și supă de chiftele mici), și Minestra (Escarole și supă de chiftele mici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
2
Într-o oală separată, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați conopida. Se amestecă la foc mare timp de 5 minute, condimentând până când conopida abia începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Ulei De Măsline
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bulionul de pui, usturoiul, frunzele de dafin, roșiile, fulgii de piper și sarea și piperul, după gust și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când conopida este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Conopidă
Frunze De Dafin
Tomate
Usturoi
Piper
4
Adăugați apă dacă este necesar pentru a vă asigura că toată conopida este scufundată în lichid fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
5
Adăugați ziti în apa clocotită și gătiți până nu este destul de gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ziti
6
Scurgeți și adăugați la supa care fierbe pentru a termina de gătit. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.