Supă de conopidă cu brânză

Dacă aveți aproximativ 4 ore și 15 minute de petrecut în bucătărie, Supa de conopidă cu brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 280 de calorii. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de bulion de pui, morcov, granule de bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de conopidă cu brânză, Ciorba de conopidă cu brânză și Supa de conopidă cu brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați conopida, bulionul și bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 20 de minute sau până când se înmoaie. Piure conopida.
Transferați într-un 3-qt. Care gateste incet. Se amestecă smântâna, laptele, morcovul, foile de dafin și pudra de usturoi. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 ore. Se amestecă fulgii de cartofi.
Gatiti 30 de minute mai mult sau pana se ingroasa. Aruncați frunzele de dafin. Se răcește ușor.
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Reveniți la aragazul lent; se amestecă cu brânză. Gatiti pana cand supa este incalzita si branza se topeste.