Supa de conopidă-brânză este o vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. Un amestec de apă, brânză cheddar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 576 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de brânză de conopidă, Supă De Conopidă-Brânză, și Supă De Brânză De Conopidă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați apă, conopidă, cartofi, țelină, morcovi și ceapă. Se fierbe timp de 5 până la 10 minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Topiți untul într-o cratiță separată la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă treptat laptele. Reveniți la căldură și gătiți până se îngroașă. Se amestecă legumele cu lichid de gătit și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă brânza până se topește și se ia de pe foc.