Supa Colcannon ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 768 calorii, 9g de proteine, și 70g de grăsime per portie. Pentru $2.71 pe portie, veți obține o supă care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, varză savuroasă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Colcannon, Supă De Colcannon Vegan, și Supă irlandeză de Colcannon și frunze de cimbru.
Instrucțiuni
1
Puneți slănina într-o oală la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când slănina își face grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Coborâți focul la mediu.
3
Adăugați ceapa, prazul, cartoful și varza și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați vinul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se adaugă stocul, se aduce la fierbere și se condimentează cu sare și piper, după gust. Coborâți focul și fierbeți până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați smântâna și fierbeți câteva minute până când supa obține o textură cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
7
Se scoate de pe foc și se termină amestecând cubulețele de unt în supă. (Nu re-fierbe supa după adăugarea de unt în ea, sau se va coagula.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Împărțiți supa între boluri, stropiți cu ulei de busuioc și garnisiți cu frunzele de busuioc prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ulei De Busuioc
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat