Supă de ciuperci sălbatice cu rucola și șuncă Serrano crocantă
Supa de ciuperci sălbatice cu Arugulan și șuncă Serrano crocantă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 416 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola obișnuită, cimbru, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de ciuperci sălbatice cu Arugulan și nuci și rulouri cu crustă de parmezan cu unt de plante, Pizza de vară la grătar cu piersici caramelizate, Burrata, Arugulan și Serrano crocant, și Supă de linte cu șuncă Serrano și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 linguri de unt cu 1 lingură de ulei de măsline într-un vas mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ciupercile sălbatice și gătiți până când ciupercile se rumenesc și lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Transferați ciupercile într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați ciupercile cremini și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
7
Presărați făina peste ciuperci și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Prune Sau Alte Fructe Fierte
8
Adăugați stocul și pudra de porcini și gătiți timp de 20 de minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Strecurați stocul printr-o strecurătoare în vasul în care ați sotat ciupercile sălbatice și aruncați ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Gatiti stocul la foc mediu pana se ingroasa usor si apoi amestecati ciupercile salbatice sotate si gatiti timp de 15 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
10
În timp ce supa se gătește, încălziți uleiul de canola într-o tigaie cu fața înaltă la foc mare până când uleiul începe să strălucească. Adăugați cu grijă șunca, în loturi, și gătiți până la crocant, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Puneți supa în boluri, adăugați o mână de rucola, acoperiți cu o felie de șuncă crocantă și stropiți cu o linguriță de ulei de trufe albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe Albe
Piept De Pui La Rotisor
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
13
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Combinați oasele de pui, ceapa, țelina și morcovii într-o tigaie mare; aruncați cu ulei și condimentați ușor cu sare și piper. Prăjiți până când oasele și legumele sunt bogate în maro auriu, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
15
Transferați oasele și legumele într-un vas mare, adăugați 12 căni de apă rece și ingredientele rămase și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 4 ore, îndepărtând spuma care se ridică în vârf cu o ladă la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Polonic
16
Se scoate de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare de plasă într-un vas curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Se pune din nou pe aragaz la foc mare și se gătește până se reduce la jumătate. Utilizați imediat sau lăsați să se răcească la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați sau congelați până când sunt gata de utilizare.