Supă de ciuperci sălbatice cu rucola și șuncă Serrano crocantă

Supă de ciuperci sălbatice cu rucola și șuncă Serrano crocantă
Supa de ciuperci sălbatice cu Arugulan și șuncă Serrano crocantă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 416 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola obișnuită, cimbru, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de ciuperci sălbatice cu Arugulan și nuci și rulouri cu crustă de parmezan cu unt de plante, Pizza de vară la grătar cu piersici caramelizate, Burrata, Arugulan și Serrano crocant, și Supă de linte cu șuncă Serrano și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de unt cu 1 lingură de ulei de măsline într-un vas mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ciupercile sălbatice și gătiți până când ciupercile se rumenesc și lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Transferați ciupercile într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați ciupercile cremini și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
7
Presărați făina peste ciuperci și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8
Adăugați stocul și pudra de porcini și gătiți timp de 20 de minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Strecurați stocul printr-o strecurătoare în vasul în care ați sotat ciupercile sălbatice și aruncați ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Gatiti stocul la foc mediu pana se ingroasa usor si apoi amestecati ciupercile salbatice sotate si gatiti timp de 15 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
În timp ce supa se gătește, încălziți uleiul de canola într-o tigaie cu fața înaltă la foc mare până când uleiul începe să strălucească. Adăugați cu grijă șunca, în loturi, și gătiți până la crocant, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Puneți supa în boluri, adăugați o mână de rucola, acoperiți cu o felie de șuncă crocantă și stropiți cu o linguriță de ulei de trufe albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
13
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Combinați oasele de pui, ceapa, țelina și morcovii într-o tigaie mare; aruncați cu ulei și condimentați ușor cu sare și piper. Prăjiți până când oasele și legumele sunt bogate în maro auriu, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
15
Transferați oasele și legumele într-un vas mare, adăugați 12 căni de apă rece și ingredientele rămase și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 4 ore, îndepărtând spuma care se ridică în vârf cu o ladă la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
PolonicPolonic
16
Se scoate de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare de plasă într-un vas curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Se pune din nou pe aragaz la foc mare și se gătește până se reduce la jumătate. Utilizați imediat sau lăsați să se răcească la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați sau congelați până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista