Supă De Ciuperci Sherried

Supă De Ciuperci Sherried
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci Sherried. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 92 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, bulion de pui cu mai puțin sodiu, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Cu Ciuperci Sherried, Empanadas Cu Ciuperci Sherried, și Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti bulionul, topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați cimbru și șalotă; gatiti 10 minute sau pana cand șalota se rumeneste. Se amestecă bulionul de pui și ciupercile porcini; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 1 oră. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți amestecul de bulion în tigaie. Se amestecă ciupercile shiitake și sherry; gatiti 10 minute la foc mic. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți imediat.
5
Notă: faceți bulionul cu până la patru zile înainte și refrigerați. Chiar înainte de servire, adăugați shiitakes, sherry și arpagic și încălziți amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista