Supă De Ciuperci Sherried
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci Sherried. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 92 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, bulion de pui cu mai puțin sodiu, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Cu Ciuperci Sherried, Empanadas Cu Ciuperci Sherried, și Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti bulionul, topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați cimbru și șalotă; gatiti 10 minute sau pana cand șalota se rumeneste. Se amestecă bulionul de pui și ciupercile porcini; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 1 oră. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Întoarceți amestecul de bulion în tigaie. Se amestecă ciupercile shiitake și sherry; gatiti 10 minute la foc mic. Se amestecă arpagicul.
Notă: faceți bulionul cu până la patru zile înainte și refrigerați. Chiar înainte de servire, adăugați shiitakes, sherry și arpagic și încălziți amestecul.