Supa de ciuperci prăjită este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca o supă și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bulion de pui, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Încercați Supă De Ciuperci Prăjită La Cuptor, Supă de ciuperci prăjite și conopidă, și Cremă de supă de ciuperci prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați ciupercile, 1 cățel de usturoi tocat, rozmarinul și sarea împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți uleiul de măsline peste amestecul de ciuperci și aruncați pentru a acoperi uniform; transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Prăjiți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, 2 căței de usturoi tocați și cimbru în untul topit; gătiți și amestecați până când ceapa este complet moale, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Combinați amestecul de ciuperci și amestecul de ceapă în vasul unui blender sau robot de bucătărie cu aproximativ jumătate din smântâna grea; amestecați la scăzut până când sunt combinate, dar ușor groase. Întoarceți amestecul amestecat în stoc. Amestecați smântâna grea rămasă, bulionul de pui, laptele și ardeiul negru prin amestecul amestecat; aduceți supa rezultată la foc mic și gătiți până când aromele sunt bine combinate, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat