Supa de ciuperci Porcini este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de conserve de roșii, unt, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Supă De Ciuperci Porcini, Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic, și Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Înmuiați porcini în 2 căni de apă fierbinte 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Gatiti ceapa in unt cu 1 lingurita de sare intr-o oala medie grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați țelină, morcov și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
4
Transferați porcini cu o lingură cu fante în oală și strecurați lichidul de înmuiere printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură mare de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ciuperci albe în oală cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile sunt fragede, 6 pana la 8 minute. Se amestecă roșiile, restul de 6 căni de apă și lichidul de înmuiere porcini. Simmer, parțial acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Ciuperci
Tomate
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pur și simplu 1 cană de legume și 1 cană de lichid într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi reveniți la oală. Se amestecă pătrunjelul, mărarul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Supa, fără mărar și patrunjel, poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită.