Supă de ciuperci fierbinte și acră (Tom Yum Het)

Supă de ciuperci fierbinte și acră (Tom Yum Het)
Supa de ciuperci fierbinte și acră (Tom Yum Het) ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 140 de calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați pulpă de tamarind, ardei iute, tofu prăjit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă caldă și acră, Supă de ciuperci fierbinte și acră cu Bok Choy, și Supă de ciuperci condimentată și acră (Tom Yam Hed) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți primele nouă ingrediente într-o cratiță și aduceți la fierbere (acesta este stocul dvs.). Se fierbe timp de 15-20 de minute la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se strecoară. Rezervați stocul și aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și sotati pasta de supă timp de un minut până când este parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați ciupercile tofu, shiitake și buton și amestecați la foc mare timp de 1 minut.Aduceți stocul pregătit la fierbere. Dați focul la mediu și adăugați tofu și ciupercile sotate, sosul de soia, zahărul și sucul de lămâie. Se fierbe timp de 5-6 minute la foc mediu până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Presărați coriandrul și busuiocul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista