Supa de ciuperci cu alune este o fără gluten și primar supă. O porție conține 312 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați qt. bulion de ciuperci, alune, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Ciuperci Cu Alune, Salată de ciuperci prăjite cu alune, și Ciuperci umplute cu prune și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ciuperci, pancetta, țelină, praz și usturoi. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
2 Cepe Roșii Tăiate
țelină
Usturoi
Praz
3
Adăugați vin dacă utilizați și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați rozmarin, sare, piper, bulion și 1 cană de apă, apoi acoperiți și gătiți până la foc mic, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Piper
Bulion
Apă
Sare
5
Supă de vârtej într-un blender până se omogenizează. Împărțiți între 4 boluri și acoperiți fiecare cu o păpușă de crme frache și o stropire de arpagic și alune.