Supă De Ciuperci
Supa de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 238 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, bulion de legume, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă de casă de supă de ciuperci + mai multă supă condensată s, cremă de supă de ciuperci / cremă vegetariană de supă de ciuperci, și Supă De Ciuperci.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și porcini într-un bol. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-un vas la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Adăugați 2 linguri de pătrunjel și usturoi; sotati 5 minute.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute.
Adăugați portobello și ciuperci cu buton; gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați amestec de porcini, 4 căni de apă, bulion și pâine; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute. Se amestecă piperul; lăsați să stea 5 minute.
Așezați un sfert din amestecul de ciuperci într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până la neted.
Se toarnă supa într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de ciuperci rămas.
Combinați jumătate și jumătate și smântână. Polonic aproximativ 2 cani supa în fiecare din 7 boluri. Topiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de amestec de smântână; se presară cu aproximativ 1 linguriță de pătrunjel.