Supă de chefal roșu, după supă de pește scorpion: Zuppa di Scorfano

Supa de chefal roșu, după supa Scorpionfish: Zuppa di Scorfano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,19 USD pe porție. O porție conține 673 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, fulgi de chili, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Zuppa Toscana, Supă Zuppa Toscana, și Supă Zuppa Toscana.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa verde și gătiți până când cățelele de usturoi încep să devină maro auriu deschis.
Îndepărtați usturoiul și scallions, rezervând usturoiul.
Adăugați 1/2 sticlă de vin în cratiță și condimentați cu sare.
Adăugați roșiile și 2 litri de apă. Condimentează peștele cu sare și piper.
Adăugați peștele și gătiți 15 până la 20 de minute pentru a face un stoc.
Adăugați 1 linguriță fulgi de chili. Se condimentează cu sare și se adaugă 1 linguriță de fulgi de chili și se fierbe până se fierbe.
Scoateți peștele, întreg, din tigaie și așezați-l pe un platou. Prăjiți feliile de pâine și apoi frecați fiecare ușor cu 1 din căței de usturoi rezervați.
Așezați 2 bucăți de pâine prăjită în fundul fiecărui vas de servire și acoperiți cu tocană de pește și serviți cu bucăți de pește.
Se presară pătrunjel tocat și 1 linguriță rămasă de fulgi de chili uscați.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.