Supă De Cerb De Legume
Supa de cerb de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 309 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână suc de roșii, mazăre, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Cel mai bun cerb cârnați veți mânca vreodată, Cerbul BarBQue, și Valea Cerbului Granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 cană de unt într-o oală mare la foc mediu-mare. Se rumenește carnea de vânat cubată în untul fierbinte, amestecând frecvent.
Adăugați varza, cartofii, mazărea, morcovii, fasolea verde, porumbul, roșiile tăiate cubulețe și restul de 1 cană de unt.
Se toarnă sucul de roșii și bulionul de vită, apoi se presară zahărul, granulele de bouillon de vită, sarea, piperul negru, chimenul, muștarul, pudra de curry, ardeiul cayenne, pătrunjelul, condimentul Italian și pudra de usturoi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când vânatul este fraged, iar supa se îngroașă ușor, aproximativ 1 1/2 ore.