Supă De Ceapă În Stil Farro
Supa de ceapa-stil Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 297 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, brandy, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Zuppa di Farro (supă italiană de Farro), Supă De Ceapă În Stil Italian, și Supă de ceapă, în stil Emilia: Cipollata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. topiți untul într-o oală medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați brandy și gătiți până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Adăugați sosul farro, Worcestershire, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper; gătiți, amestecând, până când farro este acoperit, 2 minute. Se amestecă bulionul de pui, 1 1/2 căni de apă, frunza de dafin și coaja de parmezan. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă parmezanul ras.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 1 1/2 litru, acoperiți cu folie și coaceți până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și farro-ul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor; aruncați frunza de dafin și coaja de parmezan. Continuați coacerea, neacoperită, până când tot lichidul este absorbit, încă 5 minute.
Se presară cu gruyere ras; porniți broilerul și se fierbe până se topește și se rumenesc în pete, aproximativ 1 minut. Se acoperă cu pătrunjelul.