Supă De Ceapă În Stil Farro

Supă De Ceapă În Stil Farro
Supa de ceapa-stil Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 297 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, brandy, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Zuppa di Farro (supă italiană de Farro), Supă De Ceapă În Stil Italian, și Supă de ceapă, în stil Emilia: Cipollata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. topiți untul într-o oală medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați brandy și gătiți până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4
Adăugați sosul farro, Worcestershire, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper; gătiți, amestecând, până când farro este acoperit, 2 minute. Se amestecă bulionul de pui, 1 1/2 căni de apă, frunza de dafin și coaja de parmezan. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
FarroFarro
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați amestecul într-un vas de copt de 1 1/2 litru, acoperiți cu folie și coaceți până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și farro-ul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți din cuptor; aruncați frunza de dafin și coaja de parmezan. Continuați coacerea, neacoperită, până când tot lichidul este absorbit, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Se presară cu gruyere ras; porniți broilerul și se fierbe până se topește și se rumenesc în pete, aproximativ 1 minut. Se acoperă cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Fotografie de Linda Pug
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista