Supă De Ceapă Vidalia

Supă De Ceapă Vidalia
Supa de ceapă vidaliană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 567 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Un amestec de unt, ceapă vidaliană, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați Supă Savuroasă De Roșii Și Ceapă Vidaliană, Supă de ceapă și usturoi vidalian prăjită, și Supă De Ceapă Vidaliană Cu Orez Sălbatic Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie ceapa subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Așezați jumătate din ceapă într-o tigaie cu jumătate din unt; gatiti, acoperit, la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți într-un platou și gătiți ceapa rămasă cu unt. Întoarceți două treimi din ceapa rezervată în tigaie. (Rezervați restul pentru garnitură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă făina până se combină bine cu ceapa. Se amestecă încet bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
6
Se toarnă într-un blender și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la plită și încălziți la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă în boluri și se ornează cu ceapă rezervată și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista