Supă De Ceapă Vidalia

Supă De Ceapă Vidalia
Supa de ceapă vidaliană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 567 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Un amestec de unt, ceapă vidaliană, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați Supă Savuroasă De Roșii Și Ceapă Vidaliană, Supă de ceapă și usturoi vidalian prăjită, și Supă De Ceapă Vidaliană Cu Orez Sălbatic Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie ceapa subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Așezați jumătate din ceapă într-o tigaie cu jumătate din unt; gatiti, acoperit, la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți într-un platou și gătiți ceapa rămasă cu unt. Întoarceți două treimi din ceapa rezervată în tigaie. (Rezervați restul pentru garnitură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă făina până se combină bine cu ceapa. Se amestecă încet bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Se toarnă într-un blender și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la plită și încălziți la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă în boluri și se ornează cu ceapă rezervată și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista