Supă De Ceapă Vidalia
Supa de ceapă vidaliană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 567 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Un amestec de unt, ceapă vidaliană, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați Supă Savuroasă De Roșii Și Ceapă Vidaliană, Supă de ceapă și usturoi vidalian prăjită, și Supă De Ceapă Vidaliană Cu Orez Sălbatic Și Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din ceapă într-o tigaie cu jumătate din unt; gatiti, acoperit, la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți într-un platou și gătiți ceapa rămasă cu unt. Întoarceți două treimi din ceapa rezervată în tigaie. (Rezervați restul pentru garnitură.)
Se amestecă făina până se combină bine cu ceapa. Se amestecă încet bulionul de pui.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna și laptele.
Se toarnă într-un blender și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la plită și încălziți la foc mediu-mic.
Se toarnă în boluri și se ornează cu ceapă rezervată și pătrunjel tocat.