Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză
Supa de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 589 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1549 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă, și Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare la foc mediu timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei, apoi adăugați untul. Odată ce se topește, adăugați ceapa feliată și sarea, apoi reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați oțetul balsamic, sosul de soia și muștarul, amestecați bine și gătiți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
4
Se toarnă cele șase căni de apă și se dă focul la mare. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți parțial și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Transferați foaia de copt în cuptor și gătiți timp de cinci minute. Scoateți cu grijă foaia și porniți broilerul. Împărțiți brânza între feliile de pâine. Setați foaia sub broiler pentru cât timp este nevoie pentru a topi brânza, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți foaia, opriți focul și lăsați-o deoparte.
9
Condimentează supa cu piper negru și, dacă este nevoie, mai multă sare. Puneți supa în boluri și acoperiți cu un cruton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crutoane
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)