Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză

Supa de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 589 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1549 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă, și Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare la foc mediu timp de un minut.
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei, apoi adăugați untul. Odată ce se topește, adăugați ceapa feliată și sarea, apoi reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Adăugați oțetul balsamic, sosul de soia și muștarul, amestecați bine și gătiți timp de cinci minute.
Se toarnă cele șase căni de apă și se dă focul la mare. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți parțial și fierbeți timp de 15 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Transferați foaia de copt în cuptor și gătiți timp de cinci minute. Scoateți cu grijă foaia și porniți broilerul. Împărțiți brânza între feliile de pâine. Setați foaia sub broiler pentru cât timp este nevoie pentru a topi brânza, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți foaia, opriți focul și lăsați-o deoparte.
Condimentează supa cu piper negru și, dacă este nevoie, mai multă sare. Puneți supa în boluri și acoperiți cu un cruton.