Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză

Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză
Supa de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 589 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1549 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă, și Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare la foc mediu timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei, apoi adăugați untul. Odată ce se topește, adăugați ceapa feliată și sarea, apoi reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați oțetul balsamic, sosul de soia și muștarul, amestecați bine și gătiți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se toarnă cele șase căni de apă și se dă focul la mare. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți parțial și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Transferați foaia de copt în cuptor și gătiți timp de cinci minute. Scoateți cu grijă foaia și porniți broilerul. Împărțiți brânza între feliile de pâine. Setați foaia sub broiler pentru cât timp este nevoie pentru a topi brânza, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți foaia, opriți focul și lăsați-o deoparte.
9
Condimentează supa cu piper negru și, dacă este nevoie, mai multă sare. Puneți supa în boluri și acoperiți cu un cruton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
CrutoaneCrutoane
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista