Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză

Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză
Supa de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 589 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1549 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă, și Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare la foc mediu timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei, apoi adăugați untul. Odată ce se topește, adăugați ceapa feliată și sarea, apoi reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați oțetul balsamic, sosul de soia și muștarul, amestecați bine și gătiți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se toarnă cele șase căni de apă și se dă focul la mare. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți parțial și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Transferați foaia de copt în cuptor și gătiți timp de cinci minute. Scoateți cu grijă foaia și porniți broilerul. Împărțiți brânza între feliile de pâine. Setați foaia sub broiler pentru cât timp este nevoie pentru a topi brânza, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți foaia, opriți focul și lăsați-o deoparte.
9
Condimentează supa cu piper negru și, dacă este nevoie, mai multă sare. Puneți supa în boluri și acoperiți cu un cruton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
CrutoaneCrutoane
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista