Supa de ceapă roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați crengute de pătrunjel, cimbru, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, și Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa, sarea și piperul; acoperiți și gătiți la foc mic 30 de minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Creșteți căldura la mediu-mare; amestecați vinul și pasta de roșii. Gatiti pana cand vinul aproape se evapora (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați apă, roșii, rozmarin, cimbru, pătrunjel și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se amestecă sosul de soia; aruncați pătrunjelul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Polonic 1 1/3 cupe supa în 6 boluri rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
7
Așezați bolurile pe o foaie de copt. Topiți fiecare porție cu 1 felie de pâine și presărați fiecare felie de pâine cu 2 linguri Gruyre și aproximativ 1 lingură Asiago. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Asiago
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat