Supă De Ceapă Franceză V

Supa de ceapa franceză v ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 167 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, călește ceapa în unt sau margarină timp de 10 minute, sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă făina, piperul negru măcinat și zahărul pentru a forma un amestec pastos.
Acum adăugați bulionul de vită, apa, pătrunjelul și cimbru și fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați vinul și fierbeți încă 10 minute.
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Umpleți bolurile individuale sigure pentru cuptor 3/4 pline cu supa.
Așezați o felie de pâine deasupra supei și acoperiți cu brânza.
Puneți bolurile în cuptor.
Se fierbe la cuptor până când brânza se topește și se fierbe