Supă De Ceapă Franceză Sănătoasă

Supă De Ceapă Franceză Sănătoasă
Supa de ceapă franceză sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 296 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, pâine baghetă, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa; gatiti neacoperit 10 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti cu 35 pana la 40 de minute mai mult, amestecand frecvent, pana cand ceapa devine maro auriu deschis (ceapa se va micsora in timpul fierberii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă bulion, cimbru, piper, frunze de dafin și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 minute.
5
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Între timp, setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați felii de baghetă pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Presărați brânza uniform pe felii. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură de 30 până la 60 de secunde sau până când brânza este topită. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Pentru a servi, supa de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
10
Se servește cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista